Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Contoarele de bransament, citite de personalul CAA

Actualitate
Tools
Typography

(comunicat)
Începând cu data de 4 noiembrie 2013 personalul Companiei de Apă “ARIEŞ”S.A. va efectua citirea contoarelor de bransament tuturor utilizatorilor din aria de deservire.

Acest demers are scopul de a regulariza consumul de apă ca urmare a aplicarii noului tarif intrat in vigoare incepand cu data de 1 noiembrie 2013.
În cazul în care nu este posibil accesul pentru citirea contorului de branşament, avem rugămintea de a transmite citirea telefonic sau personal la sediile companiei din Turda si Campia Turzii.
Numere de telefon:
• Turda: 0264-311771
• Câmpia Turzii: 0264-366305

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS