Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Pizza - noua oferta a restaurantului Marele Alb

Actualitate
Tools
Typography

După ce la ieşirea din Turda s-a inaugurat restaurantul Marele Alb, iată că lucrurile nu rămân pe loc şi clienţilor li se prezintă o nouă ofertă.

Ieri, 3 noimenbire 2013, la restaurantul Marele alb de la ieşirea din Turda spre Cluj-Napoca a avut lansarea unui nou produs în oferta restaurantului: pizza. Şi lansarea nu a fost făcută oricum. Mai exact, clienţii care au trecut ieri pragul restaurantului beneficiau de o pizza gratuit pentru fiecare pizza comandată.
Deşi gama de pizza pe care, de ieri, o oferă restaurantul Marele Alb este una variată, pe lângă sortimentele tradiţionale, să le spunem aşa, de pizza, restaurantul de la ieşirea din Turda vine cu două sortimente specifice: Pizza Măcelarului şi Pizza Marele Alb.
În funcţie de tipul de pizza pe care o doresc, clienţii pot lua o pizza mică la doar 6,99 lei sau o pizza mare la 9,99 lei.
Dorind să reprezinte o concurenţă serioasă în rândul restaurantelor care au în ofertă pizza la Turda, restaurantul Marel Alb oferă clienţilor nu doar un produs aspectuos, ci şi gustos.
De asemenea, la Marele Alb clienţii pot servi în continuare produsele cu care restaurantul turdean i-a obişnuit deja, începând cu ciorbele şi terminând cu salatele sau deserturile care se regăsesc în meniul restaurantului.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS