Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

CAA executa lucrari de inlocuire retea apa potabila si bransamente noi | VIDEO

Actualitate
Tools
Typography

(comunicat)
Echipele Companiei de Apă ARIEŞ sunt zilele acestea repartizate pe mai multe fronturi de lucru, deoarece se execută lucrări de înlocuire a reţelelor de apă potabilă şi branşamente noi. Fondurile sunt alocate din bugetele locale.

Astfel, pe strada Războieni din Turda au loc lucrări de înlocuire reţea apă potabilă în lungime totală de 750 metri şi reabilitare branşamente. Această reţea va fi ulterior legată la nodul hidraulic care alimentează străzile: 1 decembrie 1918, Libertăţii, Nicolae Titulescu, Abatorului şi Aurel Vlaicu.
În Mihai Viteazu se înlocuiesc pe 500 de metri de reţea de apă potabilă, respectiv pe strada Căminului – 300 metri şi pe strada Coloniei – 200 metri.
La Sânduleşti se execută 13 branşamente. Canalizarea a fost extinsă în zonă pe proiectul derulat de CAA “Extinderea şi reabilitarea sistemelor de apă şi apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii.” La finalizarea acestor lucrări, tot tronsonul va fi asfaltat.

{dailymotion}x16xubr_lucrari-apa-potabila{/dailymotion}

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS