Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Marti, CAA sisteazafurnizarea apei potabile la Turda

Actualitate
Tools
Typography

(comunicat)
Compania de Apă ARIEŞ SA Turda anunţă întreruperea furnizării apei potabile în municipiul Turda, în data de marti 14.01.2014, între orele 08:00 -16:00 pe următoarele străzi:

1. Str General Dragalina
2. Str Piaţa Romană
Centrul de Dializă (se va asigura apă cu cisterna)
Întreruperea alimentării cu apă potabilă se produce dn cauza lucrărilor de anulare reţea DN 400.
Întreruperea alimentării cu apă potabilă este cauzată de lucrări de montaj echipamente conform Contractului ,,Achizitionare Sistem SCADA'' pachet 06 din proiectul ,,Extinderea si reabilitarea Sistemelor de apa si apa uzata in regiunea Turda Campia-Turzii''.
De asemenea, Compania de Apă ARIEŞ SA Turda anunţă întreruperea furnizării apei potabile în municipiul Turda, în data de marti 14.01.2014, între orele 08:00 -16:00, pe strada Ana Ipatescu (casele de la cofetaria ,,Dana'' pana la intersectia cu strada Sandulesti).
Vă rugăm să va faceţi rezerve de apă din timp.
Ne cerem scuze pentru inconvenienţele provocate şi vă mulţumim pentru înţelegere.

DIRECTOR GENERAL
Cristian Octavian Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS