Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Compania de Salubritate Campia Turzii S.A. lanseaza noi servicii incepand cu anul 2014

Actualitate
Tools
Typography

(comunicat)
Prin calitatea serviciilor de curăţenie oferite şi profesionalismul dovedit de-a lungul timpului, COMPANIA DE SALUBRITATE CAMPIA TURZII S.A. cu sediul în Câmpia Turzii, P-ţa Unirii, nr. 16B vine în sprijinul cetăţenilor municipiului Câmpia Turzii cu următoarele servicii:

• Curăţenie casa scarii;
• Curăţenie în subsolul blocurilor;
• Curăţenie spatii verzi, curţi, parcuri, grădini;
• Deszăpezire căi acces în clădiri;
• Servicii complete de curăţenie spaţii de birouri şi instituţii publice;
• Curăţenie industrială în depozite, hale, spaţii de producţie sau magazine de desfacere cu suprafeţe mari, acolo unde astfel de servicii sunt absolut necesare;
• Curăţenie după constructor, acasă sau la serviciu, veţi scăpa fără bătăi de cap, de molozul şi reziduurile rezultate în urma lucrărilor de construcţie sau renovare;
• Intreţinere instalaţii electrice.

Societatea noastră dispune de personal calificat şi instruit, care efectuază toate serviciile de curăţenie cu maximă responsabilitate, fără a pune în pericol bunurile şi buna funcţionare a companiei sau sşnatatea angajaţilor.
Produsele de curăţenie şi echipamentele folosite sunt de cea mai bună calitate şi sunt supuse deoseori diferitelor testări, de aceea acestea nu vor deteriora lucrurile beneficiarului.

Imaginea noului sediu reflecta calitatea serviciilor oferite, implicarea şi seriozitatea cu care vom trata solicitările dumneavoastră.

DIRECTOR GENERAL
Şandru Ioan Lucian

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS