Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Vouchere pentru pacientii cu hepatita tip B

Actualitate
Tools
Typography

(comunicat)
Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Hepatice din România, filiala Cluj, a reuşit să aducă bucurie şi un zâmbet pe faţa pacienţilor cronici cu hepatită. Astfel, membrii Apah-ro Cluj au beneficiat de vouchere gratuite pentru măsurarea viremiei (test a cărui valoare este de aproximativ 500 lei) în cazul hepatitei B.

Anunţul în ceea ce priveşte această campanie s-a făcut în cadrul evenimentului "Faţă în faţă medic-pacient" ce s-a desfăşurat în 29 noiembrie 2013, de către preşedintele asociaţiei, jurist Stelian Ioan Mărginean.
Au primit vouchere pentru măsurarea viremiei pacienţi din Turda, Câmpia Turzii, Cluj-Napoca, Sibiu şi din judeţul Alba (zona de munte). Toţi pacientii testaţi sunt membri ai Apah-Ro Cluj.

Cătălina Mărginean
APAH-RO CLUJ

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS