Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Pe ce strazi se ia apa in Turda pe 29, 30 si 31 ianuarie

Actualitate
Tools
Typography

(comunicat)
Compania de Apă ARIEŞ SA anunţă întreruperea furnizării apei potabile în municipiul Turda, miercuri 29.01.2014 între orele 8:00-16:00 , pe strada Axente Sever (de la intersecţia cu strada Castanilor până la intersecţia cu strada Șterca Șuluţiu) şi pe strada Scărişoarei.

De asemenea, Compania de Apă ARIEŞ SA anunţă întreruperea furnizării apei potabile în municipiul Turda, joi 30.01.2014 între orele 8:00-16:00, pe strada Bariţiu (de la intersecţia cu strada Bucovinei până la imobilul cu nr. 117) dar şi vineri 31.01.2014 între orele 8:00-16:00, pe strada Caragiale (de la intersecţia cu strada Tudor Arghezi până la imobilul nr. 4 A).
În toate cele trei cazuri întreruperea alimentării cu apă potabilă este cauzată de lucrări de montaj echipamente conform Contractului "Achiziţionare Sistem SCADA" pachet 06 din proiectul "Extinderea şi reabilitarea Sistemelor de apă şi apă uzată în regiunea Turda Campia-Turzii".
Vă rugăm să vă faceţi rezerve de apă din timp.
Ne cerem scuze pentru inconvenienţele provocate şi vă mulţumim pentru înţelegere.

DIRECTOR GENERAL
Cristian Octavian Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS