Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Punct de sacrificare a mieilor în Turda

Actualitate
Tools
Typography

În perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, Oborul Turda Nouă va funcţiona conform condiţiilor de siguranţă şi igienă impuse de Direcţia Sanitar-Veterinară Cluj. 

Serviciul Public Administrare Pieţe şi Obor a întreprins demersurile necesare pentru funcţionarea temporară a punctului de sacrificare a mieilor din Oborul Turda Nouă.

La fel ca în fiecare an, activitatea de sacrificare a mieilor se va desfăşura în incinta Târgului de animale cu intrare de pe strada Cuza Vodă, de către 6 măcelari şi un doctor veterinar(personal DSVSA), după următorul program: Joi, 28.04.2016, vineri, 29.04.2016, respectiv sâmbătă, 30.04.2016, între orele 7:00 – 15:00.

Carnea rezultată se va obţine numai la cererea directă a consumatorilor şi numai după efectuarea examenului ante şi post mortem, neputând fi livrată către alte unităţi din domeniul alimentar înregistrate ori autorizate sanitar veterinar.  

ŞEF SERVICIU APO
Ing. BUCUR MIRCEA

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS