Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Compania de Apă Arieș propune reducerea tarifului la canalizare - Reducere cotă apă uzată evacuată cu 20%

Actualitate
Tools
Typography

În urma solicitărilor venite din partea populației, coroborate cu rezultatele economice foarte bune, rezultate în urma unui management profesionist, Compania de Apă Arieș SA consideră oportună reducerea cotei procentuale de apă uzată evacuată de consumatorii casnici de la 100%, cât se facturează în prezent,  la 80%, cota minimă prevăzută de lege.

În data de 06.05.2016, Compania de Apă Arieș, reprezentată prin Director General Cristian Octavian Matei, a înaintat către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ,,Apa Văii Arieșului’’ propunerea de reducere a cotei procentuale de apă uzată evacuată de consumatorii casnici de la 100% cât se facturează în prezent,  la 80%.
Atașăm documentul spre informare:

Dacă această reducere va fi aprobată de către ADI “Apa Văii Arieșului”, suma platită pentru serviciile de furnizare a apei și pentru canalizare, va scădea cu 17 procente față de anul 2015 (înainte de scaderea TVA) și cu 10 procente față de tarifele actuale practicate de CAA, raportate la un consum mediu lunar de 10 mc de apă.

Conducerea CAA

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS