Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Clarificări cu privire la mandatarea reprezentanților în Adunarea Generală a Acționarilor CAA să voteze împotriva ordinii de zi a AGA din 26 mai 2016

Actualitate
Tools
Typography

Toate documentele financiar-contabile ale Companiei de Apă Arieș sunt publicate pe site-ul www.caaries.ro conform prevederilor legale

Cu referire la afirmațiile reprezentanților instituției Primăriei Câmpia Turzii conform cărora CAA nu ar fi transmis anumite documente solicitate pentru a se analiza situația economico-financiară a companiei, afirmații nefondate și neadevărate, alese intenționat cu scopul de crea o imagine negativă societății și de genera, în mod nejustificat, ostilitate față de societate în percepția opiniei publice, pe fondul campaniei electorale, pentru  corecta informare a cetățenilor, precizăm următoarele:

CAA  a  respectat întru totul prevederile legale conform OUG 109/2011 art. 41:  Cu cel puțin 30 de zile înainte de data adunării generale și până la data desfașurării acesteia, întreprinderile publice – societăți comerciale trebuie să publice pe pagina proprie de internet convocatorul adunării, precum și documentele care urmează a fi prezentate acționarilor în cadrul adunării generale a acționarilor.  

Toate documentele financiar-contabile ale societății, ce urmează să se discute și să se aprobe în AGA, au fost încărcate pe pagina de internet a companiei www.caaries.ro la secțiunea indicatori financiari.

Afirmațiile cu privire la comunicarea deficitară între operator și acționari sunt neadevărate/false. De la data la care s-a publicat în Monitorul Oficial nr.1560/20.04.2016 convocatorul ședinței AGA, comunicat și acționarilor municipiul Turda și Câmpia Turzii în data de 26.04.2016,  nu s-a înregistrat nici o solicitare de documente sau informații suplimentare, față de cele puse la dispoziție pe site-ul companiei, din partea reprezentantului municipiului Câmpia Turzii în AGA. 

In intervalul cuprins între data comunicării convocatorului și până la data ședinței AGA, oricare dintre reprezentanții acționarilor poate să ceară documente și/sau explicații suplimentare sau să solicite prezentarea oricăror documente la sediul societății conform Legii 31/1990. Reprezentatul municipiului Turda a solicitat în data de 11.05.2016 și i s-au pus la dispoziție  în  termen de 5 zile documente suplimentare aferente situațiilor financiare, respectiv note contabile aferente bilanțului pe anul 2015 (102 pagini). 

Compania de Apă Arieș și-a îndeplinit toate obligațiile de comunicare a situațiilor financiar-contabile reprezentanților în AGA, conform legii.

Compania de Apă Arieș consideră că demersurile de mandatare a reprezentanților municipiilor Turda și Câmpia Turzii în Adunarea Generală a Acționarilor de  la Compania de Apă Arieș, să voteze împotriva ordinii de zi a AGA din 26 mai 2016, nu au vreo motivație legală sau reală, aceste demersuri având unicul scop de a inocula și propaga o percepție negativă asupra societății în contextul campaniei electorale, context în care CAA a devenit un amplu subiect electoral și de dispută, fără a se lua în considerare periclitarea activității societății, a investițiilor majore, angajamentelor asumate sau a efectelor negative directe pe care le au aceste demersuri strict politico-electorale asupra cetățenilor din arealul de deservire.

Conducerea CAA

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS