Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Investiţie din bani europeni finalizată 100% - “Reabilitarea şi modernizarea Staţiei de Epurare Turda-Câmpia Turzii”

Actualitate
Tools
Typography

Derularea lucrărilor în cadrul contractului „Reabilitarea şi modernizarea Staţiei de Epurare  Turda-Câmpia Turzii” semnat, în 03.09.2015 cu antreprenorul - Asocierea S.C. SYSCOM WATER TECHNOLOGY S.R.L. şi  S.C. DONDI PROJECT CONSTRUCTII S.R.L. a fost finalizată în proporţie de 100%.

Începând cu data emiterii ordinului de începere, respectiv 11.09.2015 şi până la finalizarea contractului, respectiv la încheierea procesului verbal de recepţie la terminarea lucrărilor, antreprenorul a desfăşurat o serie de activităţi ( precum: lucrări de construcţii civile în vederea echipării Staţiei de Epurare cu grătar rar cu curăţare automată, lucrări de construcţii civile în vederea echipării Staţiei de recepţie pentru apele uzate şi nămolurile provenind de la fosele septice cu camioane-cisterne (auto-vindanje), furnizarea şi montarea de către antreprenor a utilajelor şi echipamentelor tehnologice, testare şi punere în funcţiune, instruirea personalului beneficiarului, etc.) care au avut drept scop final reabilitarea şi modernizarea Staţiei de Epurare Turda-Câmpia-Turzii.

Reamintim faptul că acest contract  este parte componentă a proiectului „Investiţii şi dotări pentru îmbunătăţirea capacităţii de operare a Companiei de Apă Arieş Turda”, demarat de către C.A.A. din economiile realizate în cadrul proiectului „Extinderea și reabilitarea sistemelor de apă și apă uzată în regiunea Turda–Câmpia Turzii” aferent perioadei 2007-2013. 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS