Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Căldură mare la Turda! SVSU vine cu atenţionări

Actualitate
Tools
Typography

Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Turda informează populația municipiului Turda că în zilele de marți, 12 iulie 2016, și miercuri, 13 iulie 2016, temperaturile maxime vor atinge frecvent 32-35°C, iar indicele temperatură-umiditate (ITU) va depăși pragul critic de 80 unități.

În consecință recomandăm locuitorilor municipiului Turda să evite deplasarea între orele 11:00 – 16:00 ale zilei.

Dacă totuși problemele zilnice nu permit această recomandare, vă reamintim că în baza protocolului nr.  3359 / 1329 / 18.06.2013 încheiat la nivel interinstituțional (Direcția de Sănătate Publică Cluj - Colegiul Farmaciștilor din România - Filiala Cluj), Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Turda a organizat puncte de prim ajutor în toate farmaciile din municipiu.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS