Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Presiune scăzută sau lipsă de presiune în reţeaua de alimentare cu apă, din cauza unei avarii la reţeaua electrică

Actualitate
Tools
Typography

Datorită unei avarii la rețeaua electrică este posibil ca unii consumatori, din cartierele Micro I, Micro II, Micro III, și str. 22 Decembrie 1918, în special de la etajele superioare ale blocurilor, să fie afectați de întreruperea furnizării apei potabile sau presiune scăzută. 

Această situație este cauzată de lucrări la rețeaua electrică ce alimentează uzinele de apă de la Cornești și Mihai Viteazul. Echipele de intervenție ale S.C. Electrica Furnizare S.A. se află în teren la această oră și fac toate diligențele necesare pentru a remedia în cel mai scurt timp posibil avariile. 

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate.

Serviciul Comunicare/PR

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS