Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Facturile CAA se pot plăti acum și prin intermediul rețelei un-doi Centru de plăți

Actualitate
Tools
Typography

Clienții Companiei de Apă Arieș îşi vor putea plăti de acum facturile, sigur şi rapid, prin intermediul terminalelor un-doi Centru de plăți.

Pe lângă modalitățile de plată existente, prin intermediul casieriilor, plata prin bancă sau punctele de încasare Paypoint și Payzone, facturile se vor putea achita și prin intermediul rețelei un-doi Centru de plăți, o metodă foarte practică și comodă de plată.

Consumatorii CAA din tot arealul de deservire își vor putea plăti facturile foarte aproape de casă, ceea ce reprezintă un plus de confort și economie de timp.

Puncte de încasare un-doi Centru de plăți din arealul de deservire CAA:

Serviciul Comunicare/PR

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS