Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Cota de apă uzată, redusă de la 100% la 80%

Actualitate
Tools
Typography

- comunicat -
Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae Lojigan, continuă demersurile pentru reducerea cotei de facturare a apei uzate evacuate, de la procentul de 100% la 80%.

Azi, 29 noiembrie, în cadrul ședinței AGA a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Apa Văii Arieșului” a fost pusă în aplicare decizia prin care consumatorii casnici din Câmpia Turzii vor obține reducerea facturilor la apă, ca urmare a reducerii cotei de facturare a apei uzate.

Astfel, după un demers juridic a subsemnatului, de trei ani, se realizează în sfârșit, o măsură reparatorie pentru consumatorii casnici din Câmpia Turzii, și nu numai, și o reintrare în legalitate a CAA care a încasat în mod nelegal sume din facturarea excesivă pentru perioada 2013 și pană în prezent.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS