Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Reducerea cotei de facturare a apei uzate de la 100% la 80% a fost aprobată în cadrul ședinței de astăzi a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Apa Văii Arieșului”

Actualitate
Tools
Typography

Începând cu luna ianuarie 2017 consumatorii din arealul de deservire CAA vor beneficia de reducerea cotei de facturare a apei uzate cu 20%.

Marți, 29.11.2016, în cadrul ședinței AGA a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ,,Apa Văii Arieșului’’ a fost aprobată reducerea cotei procentuale de apă uzată la consumatorii casnici de la 100% la 80%, cota minimă prevăzută de lege.

În urma solicitărilor venite din partea populației, coroborate cu rezultatele economice foarte bune, Compania de Apă Arieș SA a considerat oportună reducerea cotei procentuale de apă uzată iar în data de 06.05.2016 a adresat către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ,,Apa Văii Arieșului’’ propunerea de reducere a cotei procentuale de apa uzată evacuată de consumatorii casnici de la 100% cât se facturează în prezent,  la 80%. 

În data de 28.09.2016 în cadrul ședintei Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ,,Apa Văii Arieșului’’ a fost aprobat studiul de specialitate privind impactul reducerii cotei de facturare a apă uzate evacuată de la 100% la 80%. 

Pentru modificarea politicii tarifare referitoare la cantitatea de apă uzată evacuată la canalizare a fost necesară emiterea de Hotărâri de Consiliu Local de către toate Unitațile Administrativ Teritoriale (UAT) din Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Apa Văii Arieşului”. Astfel, începând cu luna ianuarie 2017 consumatorii din arealul de deservire CAA vor beneficia de  reducerea cotei de facturare a apei uzate cu 20%.

În urma aceste reduceri, suma platită pentru serviciile de furnizare a apei și pentru canalizare va scădea cu aproximativ 10 procente față de tarifele actuale practicate de CAA, raportate la un consum mediu lunar de 10 mc de apă, și se va ajunge, cu aproximație, la tarifele practicate de CAA în anul 2013.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară "Apa Văii Arieșului"
Președinte
Cristian Octavian MATEI

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS