Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Vicele de la Câmpia Turzii nu a uitat de Andrei. De Sfântul Andrei!

Actualitate
Tools
Typography

Prezent în spaţiul public inclusiv prin mesajele pe care le postează pe reţeaua de socializare facebook, viceprimarul municipiului Câmpia Turzii, Szabó Róbert, nu s-a dezis nici de această dată, astăzi, 30 noiembrie, viceprimarul adresând urări cu ocazia sărbătorii Sfântului Andrei.

Pe 30 noiembrie, în fiecare an, creștinii ortodocși sărbătoresc pe Sfântul Apostol Andrei, Ocrotitorul României” îşi începeea mesajul Szabó Róbert, mesaj pe care l-a continuat: “Mă bucur că am prilejul să transmit tuturor celor care poartă numele Andrei, Andreea, multă sănătate, gânduri bune și împliniri. Vă doresc să aveți parte de o aniversare plăcută în preajma celor dragi și să simțiți din plin binecuvântarea acestei sărbători sfinte”, în final viceprimarul Câmpiei Turzii urând tuturor “La mulţi ani!”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS