Fri, Apr

Comunicat de presă CAA: Clarificări cu privire la comunicatul PNL Turda

Actualitate
Tools

În urma afirmațiilor reprezentanților organizației politice PNL Turda, afirmații neadevărate și nefondate, lansate în spațiul public cu unicul scop de a crea o imagine negativă societății într-un context electoral în care operatorul de apă este încă o dată subiect politic, pentru o corectă informare a cetățenilor, Compania de Apă Arieș se vede obligată să facă următoarele precizări:

În data de 09 decembrie 2016, angajații Companiei de Apă Arieș au desfășurat program normal fără nici un fel de derogări de la acesta și nici unul dintre angajații societății nu a primit vreun premiu nici în bani și nici de altă natură. Solicităm public, pe această cale, reprezentanților partidului politic să facă publică sursa acestor  informații, care nu este menționată în declarațiile acestora sau documente care să demonstreze veridicitatea afirmațiilor lansate în spațiul public cu unicul scop de a face propagandă politică în ultima zi de campanie electorală.

Compania de Apă Arieș consideră că afirmațiile reprezentanților partidului sunt alese intenționat  pentru a crea o imagine negativă societății, prin prezentarea unor informații false. Astfel, deși  afirmațiile reprezentanților partidului politic conțin informații nedovedite, nereale, în contextul în care nu este menționată nici o sursă sau un document care să le susțină, aceștia propagă cu bună știință aceste informații false către populație cu scopul de  genera, în mod nejustificat, ostilitate față de societate în percepția opiniei publice.

Pentru a proteja investițiile majore implementate de Compania de Apă Arieș în ultimii ani, angajamentele asumate, dreptul legitim al tuturor turdenilor de a avea acces la servicii civilizate și, nu în ultimul rând, imaginea companiei, lezată constant de maniera în care reprezentanții partidelor politice aleg în perioadele electorale să facă afirmații neadevărate și nefondate, cu scopul de a inocula și propaga o percepție negativă asupra societății, CAA își rezervă dreptul de a întreprinde orice demersuri juridice de natură civilă și/sau penală care să îi apere interesele.

Conducerea CAA