Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Închiderea temporară a depozitului de deşeuri poate duce la supraîncărcarea containerelor populaţiei

Actualitate
Tools
Typography

PRIVAL ECOLOGIC SERVIS, operatorul serviciului de salubritate din Municipiul Turda, informează cetățenii că datorită închiderii depozitului de deșeuri timp de 3 zile consecutiv, în zilele de 24, 25 și 26 decembrie 2016 respectiv 31, 1 și 2 ianuarie 2017 vor putea apărea supraîncărcări ale recipientelor de colectare din zonele de blocuri. 

Rugăm concetățenii - în cazul în care trebuie neapărat să evacueze deșeurile din locuințe în aceste zile - să reducă volumul acestora și să folosească saci menajeri pentru a evita, pe cât posibil, împrăștierea lor înafara spațiilor de colectare. Situația va reveni la normal până în după-masa zilelor de luni, 26 decembrie respectiv 2 ianuarie.

Mulțumim pentru înțelegere și vă dorim sărbători fericite.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS