Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Situaţia cu depozitarea deşeurilor nu este roz: taxa guvernamentală de 80 lei / tonă este instituită de la 1 ianuarie 2017

Actualitate
Tools
Typography

La cumpăna dintre ani operatorul de salubritate din Turda vine cu veşti noi despre costurile depozitării deşeurilor începând cu data de 1 ianuarie 2017. În comunicatul de presă transmis, SC Prival Ecologic Servis se referă la noua taxă guvernamentală instituită începând cu prima zi a noului an.

Iată care sunt precizările potrivit comunicatului operatorului de salubritate turdean:

Societatea Prival Ecologic Servis SA aduce la cunoştinţa cetăţenilor de pe raza Municipiului Turda că începând cu data de 1 ianuarie 2017 se instaurează o taxa guvernamentală de 80 de lei/to de deşeu depozitat în rampa de gunoi. În aceste condiţii ne vedem obligaţi să sistăm serviciul de salubrizare tuturor agenţilor economici, abonaţilor casnici şi tuturor entităţilor care nu deţin contract de salubritate valabil încheiat sau care se sustrag de la declararea numărului real de beneficiari ai serviciului. De asemenea, rugăm toti cetăţenii care au contracte valabil încheiate să evacueze, pe cât se poate, doar deşeurile de natură organica şi perisabilă măcar până când îşi vor relua activitatea autorităţile competente care să pună la dispoziţia operatorilor de salubritate structuri adecvate pentru diminuarea acestui cost.

De asemenea, operatorul serviciului de salubritate de pe raza municipiului Turda a reamintit cetăţenilor şi motivele eventualelor supraîncărcări ale recipientelor de colectare din zona de blocuri de pe raza municipiului: în perioadele 24-26 decembrie 2016 respectiv 31 decembrie 2016 - 2 ianuarie 2017 depozitul de deşeuri a fost închis.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS