Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Informaţii actualizate transmise de IŞJ Cluj privind activitatea şcolilor din zonele afectate de condiţiile meteo

Actualitate
Tools
Typography

Azi, 10 ianuarie, reprezentanţii IŞJ Cluj au transmis, actualizat, informaţii cu privire la activitatea școlilor din zonele afectate de condițiile meteorologice nefavorabile de la nivelul judeţului Cluj, pentru ziua de astăzi, 10 ianuarie 2017.

Astfel astăzi, 10 ianuarie 2017, este afectat programul şcolar în 6 unităţi de învăţământ, fiind închise azi, integral, unităţile din comunele  Beliş şi Valea Ierii.

De asemenea, 4 unităţi de învăţământ au fost închise parţial din pricina unor defecţiuni apărute la sistemul de încălzire: Şcoala Luna, Şcoala Gimnazială Lia Manoliu Corneşti, la care s-au adăugat astăzi Grădiniţa cu PP Mămăruţa Cluj-Napoca - structura 2 şi Şcoala Gimnazială Cojocna - structura Cara.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS