Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

SC Prival: “Nu mai rezolvăm reclamaţii de pe strada Amurgului până când nu au toţi cetăţenii din zonă contracte de salubritate”

Actualitate
Tools
Typography

Printr-un comunicat transmis public, operatorul de salubritate care acţionează pe raza municipiului Turda atrage atenţia asupra unui fenomen care există la Turda şi care îngreunează activitatea operatorului.

În urma inventarului efectuat de către societatea noastră am constatat că din numarul de 748 de cetăţeni cu domiciliul pe strada Amurgului, de la nr 1 la 34, număr trasmis de către Biroul Judeţean de Date, doar 230 de cetăţeni au contract valabil încheiat” se precizează în comunicatul SC Prival Ecologic Servis.

Din acest motiv, operatorul serviciului de salubritate a decis: “până la începerea relaţiilor contractuale cu restul de 518 de cetăţeni, nu mai rezolvăm reclamaţii pe această stradă”.

Din discuţiile anterioare purtate cu directorul economic al societăţii reiese clar că situaţia semnalată pe strada amurgului nu e una singulară, astfel de situaţii regăsindu-se şi în alte zone din Turda.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS