Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Premii, daruri şi surprize în numele sărbătorii de import a iubirii | VIDEO

Actualitate
Tools
Typography

Ziua Sfântului Valentin - sau Ziua Îndrăgostiţilor, aşa cum a fost tradusă “Valentine’s Day” - a fost marcată la Turda pe 14 februarie cu începere de la orele 17:00 în foişorul dn parcul central.

Anunţată de administraţia locală turdeană - cea care a pus cel mai mult umărul la desfăşurarea evenimentului - ca fiind un mod inedit de marcare a sărbătorii acceptate de îndrăgostiţi ca fiind a lor, acţiunea din parcul central părea să nu fi început chiar la orele 17:00.

Adică a început, dar foarte-foarte sfios, aşa cum se comportau şi cele câteva persoane venite imediat după orele 17:00 şi care aveau să pozeze în îndrăgostiţii de peste câteva zeci de minute.

Un animator ajutat de un magician încercau să încălzească atmosfera plină de roşu - inimioare, betele, panglici - atmosferă în care să îi antreneze, mai apoi pe cei care, încet, ajungeau la evenimentul de la Turda.

După ce prima pereche a urcat pe scena amenajată în foişor decisă să facă marele pas al unei căsătorii de formă valabilă pentru 24 de ore, alte şi alte perechi se prindeau în jocul celor doi animatori, aşa că mai multe perechi au primit certificate de căsătorie valabile pentru o zi.

De asemenea, alte şi alte perechi se prindeau pe rând în diverse jocuri şi concursuri, de la concurs de dans, până la declaraţii haioase de dragoste.

Efortul participanţilor a fost răspătit de organizatori ajutaţi de sponsori.

Astfel, dacă perechile care au decis să încheie o căsătorie pentru o zi au primit, pe lângă certificatul de căsătorie, şi o poezie personalizată, marele premiu câştigat de unul din cuplurile participante la concurs constă într-un abonament la Centrul SPA şi o cină romantică la restaurantul Potaissa Turda.

De asemenea, fiecare din cuplurile clasate pe primele trei locuri au primit câte un tort din partea sponsorilor evenimentului la organizarea căruia, pe lângă administraţia locală, a contribuit şi Casa Municipală de Cultură Turda.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS