Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Proiect regional de 146 de milioane de euro pentru dezvoltarea sectorului de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii

Actualitate
Tools
Typography

Toate documentațiile necesare atribuirii contractelor de lucrări și servicii pentru pasul doi de implementare a proiectului european au fost finalizate și vor fi lansate începând cu primăvara acestui an.

Valoarea investițiilor ce vor fi realizate prin ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda - Câmpia Turzii, în perioada 2014 - 2020’’ este de aproximativ 146 milioane de euro + TVA.

Contractul de asistenţă tehnică pentru pregătirea aplicaţiei de finanţare şi a documentaţiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din regiunea Turda-Câmpia Turzii în perioada 2014-2020, a fost semnat la data de 09.10.2014 cu firma Romair Consulting SRL, fiind o continuare a lucrărilor din perioada 2007-2013. Proiectul răspunde obiectivelor principale ale Axei Prioritare 1A a POS Mediu “Sprijin pentru dezvoltarea proiectelor de infrastructura din sectorul apă/apă uzată aferente următoarei perioade de programare financiară”. 

Obiectivul general al proiectului constă în elaborarea unei aplicații de finanțare, inclusiv documente suport, care să permită continuarea strategiei locale pentru dezvoltarea sectorului de apă și apă uzată din Regiunea Turda – Câmpia Turzii, în vederea atingerii tințelor asumate de România prin Tratatul de Aderare la Uniunea Europeană.

Progresul fizic al contractului este de 76% iar prin intermediul acestui proiect se contribuie la realizarea obiectivului principal al POS Mediu prin asigurarea unei calități ridicate a aplicației de finanțare și a proiectului în sine, care va duce la dezvoltarea unei infrastructuri de mediu la standardele europene în vederea unei creșteri economice sustenabile, în condiții de siguranță și utilizare eficientă a resurselor naturale.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS