Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Curăţenia a continuat la Turda şi de Ziua Femeii. Primarul apelează în continuare la spiritul civic al turdenilor

Actualitate
Tools
Typography

După ce în primele zile ale lunii martie administraţia turdeană, prin serviciile subordonate, a reuşit să desfiinţeze toate cele 22 de rampe clandestine de depozitare a deşeurilor, de Ziua Femeii acţiunea a continuat cu rampele semnalate de cetăţeni.

Pe 8 martie s-au salubrizat două rampe clandestine - una de pe strada Nicolae Iorga şi una de pe spaţiul verde dintre străzile Dragalina şi Traian - acţiunea continuând şi în zilele următoare.

“Între timp populaţia ne-a adus la cunoştinţă şi alte rampe clandestine, plus câteva care au fost depistate de serviciul salubrizare. În total sunt 16 noi rampe clandestine la care se lucrează în imediata perspectivă ca timp, într-o săptămână trebuie să terminăm”, se arăta optimis primarul turdean, totodată declarându-se încântat că în vechile rampe - salubrizate deja - nu se mai aruncă gunoaie.

Dincolo de onouă rampă clandestină depistată pe strada Petru Maior - unde se depozitează mult moloz şi gunoi - şi unde se efectuează acţiuni de salubrizare, primarul Cristian Matei se bazează în continuare pe colaborarea cetăţenilor: “Acţiunea noastră este o mare reuşită fiindcă se salubrizează o mare parte din oraş şi rugăm populaţia în continuare să ia act de ceea ce se întâmplă şi să îşi facă datoria civică de a anunţa orice tentativă de a repopula aceste rampe clandestine”, apelul venind cu atât mai mult cu cât “se vede ceea ce se întâmplă, lumea este încântată, semnalele sunt foarte bune, dar dorim ca populaţia să se implice activ alături de serviciile primăriei şi ale salubrităţii pentru a păstra curăţenia în oraş”.

De asemenea, primarul municipiului Turda a reiterat ideea potrivit căreia în zonele în care au fost identificate rampe clandestine şi care au fost salubrizate se amplasează camere de luat vederi şi indicatoare care anunţă că amenzile pentru depozitarea deşeurilor sunt foarte mari, ceea ce, consideră edilul turdean, poate duce la păstrarea, în continuare, a curăţeniei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS