Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Comunicat al Comunităţii Urbane Arieş: Rezoluțiile Adunării Generale a Acționarilor din data de 07.04.2017

Actualitate
Tools
Typography

Cristian Octavian Matei, primarul municipiului Turda este noul președinte al Comunității Urbane Arieș (CUA). El a fost investit în această funcție în cadrul ședinței din data de 07.04.2017, cu unanimitate de voturi.

De asemenea, în cadrul aceleiași ședințe a fost stabilită și componența noului Comitet Director, votat în unanimitate, în forma următoare: 

  1. Cristian Octavian Matei- Președinte
  2. Dorin Lojigan 
  3. Daniela Elena Mănăilă
  4. Ioan Zeng 
  5. Ioan Roman
  6. Teodor Cristinel Popa
  7. Nicolae Făgădar 

În urma discuțiilor avute în cadrul adunării, membrii comisiei au stabilit câteva priorități, probleme a căror rezolvare trebuie urgentată. În acest sens, ca prim pas, s-a decis efectuarea unei deplasări în teren a Comitetului Director la centrul de ecarisaj, să se facă o propunere în legătură cu problema câinilor comunitari fără stăpân, problemă stringentă pentru toate UAT-urile.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS