Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Tinerii artişti şi sportivi pot obţine finanţări. Vedeţi cum!

Actualitate
Tools
Typography

Este ultima săptămână pentru înscriere la Programul MOL de promovare a talentelor, ediția a 12-a 2017 pentru tineri sportivi și artiști.

Termen de înscriere 17 Iunie.

Fond total de sponsorizare 350.000 lei.

Un solicitant poate obține maxim 10.000 de lei pentru achiziționare de echipament, materiale, instrumente sau pentru acoperirea cheltuielilor de deplasare la concursuri naționale și internaționale, cantonamente, cursuri, expoziții, concerte.

Detalii puteţi obţine la: http://pentrucomunitate.ro/web/index.php?option=com_content&view=article&id=618&Itemid=129&lang=ro

În decursul celor 11 ediții anterioare au obținut finanțare 1.846 de tineri sportivi și artiști, în valoare de peste 2.870.000 lei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS