Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

CAA anunţă: întrerupere furnizare apă potabilă în sat Mihai Viteazu şi furnizare apă potabilă cu presiune redusă în municipiul Turda

Actualitate
Tools
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile  în data de 24.10.2017, între orele 22.00 - 06:00, în sat Mihai Viteazu, și furnizarea apei cu presiune redusă în municipiul Turda - zona străzilor 22 Decembrie, Fabricii, Ștefan cel Mare și străzile adiacente, cartierul Oprișani și Poiana.

Întreruperea/furnizarea apei potabile cu presiune redusă este cauzată de efectuarea lucrărilor de înlocuire/reabilitare la rețeaua de distribuție. Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Serviciul Comunicare/PR

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS