Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Prival Ecologic Servis: În atenţia președinților și administratorilor asociațiilor de proprietari din Municipiului Turda

Actualitate
Tools
Typography

Având în vedere iminenta introducere a TAXEI SPECIALE DE SALUBRIZARE vă rugăm ca până în data de 15 noiembrie 2017 să ne prezentați tabelele nominale ACTUALIZATE cu numărul de persoane care locuiesc în imobile pentru a le putea înainta autorităților locale.

După 15 noiembrie nu ne mai putem asuma răspunderea pentru transmiterea informațiilor către Direcția Impozite și Taxe Locale cu privire la  persoanele care nu apar înregistrate și pentru care se va aplica taxa menționată !!!

Datele solicitate ne pot fi transmise pe suport de hârtie la casieria societății sau la sediu, la numărul de fax 0264452257 sau pe e-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Documentele vor prezenta semnătură și ștampilă.

Pentru orice probleme în legătură cu cererea noastră vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0264421148.

Cu respect, mulțumind pentru înțelegere,

Conducerea Prival Ecologic S.A.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS