Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

La nivelul judeţului Cluj nu există drumuri judeţene închise sau blocate

Actualitate
Tools
Typography

Consiliul Judeţean Cluj aduce la cunoștința cetăţenilor şi a participanţilor la trafic faptul că, în cursul dimineţii zilei de miercuri, 22 noiembrie 2017, la ora 9.00, pe raza judeţului Cluj circulaţia se desfăşoară în condiții normale și nu există drumuri judeţene închise sau blocate.

În urma precipitaţiilor sub formă de lapoviţă şi ninsoare căzute în cursul nopţii pe mai multe sectoare de drumuri judeţene, cu preponderenţă în zona de munte, s-a aşternut un strat de zăpadă şi s-a format polei. Astfel, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, s-a intervenit pe 10 drumuri judeţene: DJ 103K Căpuşu Mare – Agârbiciu – Dângău –  Râşca – Beliş, DJ 108C Aghireş – Leghia – Mănăstireni – Scrind Frăsinet – Răchiţele – Doda Pilii – Ic Ponor (pe mai multe sectoare de drum), DJ 763 Doda Pilii – Smida, DJ 103L Râşca – Mănăstireni, DJ 107P Someşu Rece – Mărişel, DJ 107M Luna de Sus – Băişoara, DJ 107R (zona metropolitană Făget – Sălicea – Ciurila), DJ 107R Băişoara – Muntele Băişorii – pârtia Buscat, DJ 103T Feleacu – releu Feleacu și DJ 109A (zona metropolitană Chinteni).

Pentru combaterea poleiului şi a gheţuşului s-a intervenit cu 14 utilaje cu lamă pentru curăţarea zăpezii de pe carosabil şi a fost folosită o cantitate de 108 tone de material antiderapant, inclusiv sare. De asemenea, în continuare se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Biroul de presă
22 noiembrie 2017

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS