Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Anunţ al operatorului de salubritate din Turda. Vezi programul ridicării deşeurilor!

Actualitate
Tools
Typography

Operatorul de salubritate din municipiul Turda are un anunţ de făcut privind programul de ridicare a deşeurilor în perioada sărbătorilor de iarnă. În acest sens, operatorul a oferit un scurt comunicat în ceea ce priveşte acest program.

Iată anunţul S.C.PRIVAL ECOLOGIC SERVIS:

S.C.PRIVAL ECOLOGIC SERVIS, operatorul de salubritate din Municipiul Turda, informează cetățenii care au stabilite zilele de luni pentru ridicarea deșeurilor menajere că - zilele de 25 decembrie respectiv 1 ianuarie fiind libere - evacuarea deșeurilor se va face în zilele de sâmbătă 23 respectiv 30 decembrie.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim sărbători fericite.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS