Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Veste bună pentru turdeni, dar nu numai: semifinala Eurovision, în Salina Turda

Actualitate
Tools
Typography

Ceea ce la un moment dat părea puţin probabil, are şanse să se întâmple. Cel puţin aşa dă de înţeles primarul municipiului Turda, Cristian Matei.

Concret, într-o postare pe contul său de facebook, primarul municipiului Turda anunţa că semifinala concursului de interpretare muzicală Eurovision va avea loc în incinta minei de sare de la Turda.

În acest început de an, vom scrie istorie alături de Televiziunea Română!” scria Cristian Matei, continuând: “Semifinala Eurovision va avea loc în Salina Turda în data de 11 februarie, fiind astfel primul mare eveniment transmis în direct din subteran!”.

De asemenea, primarul turdean dezvălui şi din “antecedentele” acestei posibilităţi cu şanse mari de materializare: “Ideea mi-a venit din dorința de a face ceva inedit, iar Primăria Municipiului Turda va derula acest mare proiect în colaborare cu TVR”, edilul turdean fiind convins că “Numele oraşului nostru va beneficia astfel de o promovare fără precedent, iar Salina va deveni un reper în domeniul producției media şi broadcasting la nivelul Uniunii Europene si nu numai”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS