Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

La nivelul judeţului Cluj circulaţia se desfăşoară normal. Se acționează pe 60 de drumuri județene, cu 30 de utilaje

Actualitate
Tools
Typography

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii de marţi, 23 ianuarie, pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, circulaţia desfășurându-se, pe majoritatea sectoarelor de drum, în condiţii specifice de iarnă.

Deşi pe raza judeţului Cluj precipitaţiile căzute sub formă de ninsoare în ultimele 24 de ore au fost relativ scăzute, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius unele drumuri judeţene au fost afectate şi de fenomenul de polei.

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de luni, 22 ianuarie, s-a intervenit pe 51 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza Loturilor 1 şi 3 - zona Huedin – Gilău şi, respectiv, zona Gherla – Dej. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 42 de utilaje, fiind folosită pentru combaterea poleiului şi a gheţuşului o cantitate de 490 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. Tot pe raza Loturilor 1 şi 3, la această oră, se acţionează pe 55 de drumuri judeţene, cu 26 de utilaje.

De asemenea, pe drumurile judeţene situate pe raza Lotului 2 - zona Turda, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 18 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu 12 utilaje, fiind folosită o cantitate de 270 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. În cursul acestei dimineţi, pe raza Lotului 2 se acţionează pe 5 drumuri judeţene, cu 4 utilaje.

În continuare, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Biroul de presă
23 ianuarie 2018

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS