Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Vrei să faci parte din familia Arhivatorul? Vezi mai jos cum te poţi angaja!

Actualitate
Tools
Typography

ARHIVATORUL, cel mai mare depozit de siguranță de documente din Transilvania, fiind în continuă dezvoltare, la nivel zonal și național, angajează: 4 arhiviști, 11 arhivari, 4 legători manuali, 2 operatori scanare.

Activitatea în depozitele de arhive este strict reglementată și ne putem desfășura activitatea doar cu personal calificat. Ca urmare, ARHIVATORUL, în colaborare cu S.C. EURO ARCHIVES SERV-CONSULT S.R.L. – București, demarează un nou proiect de colaborare pentru calificarea în profesiile de ”Arhivar” și “Legător manual (în poligrafie și ateliere speciale)”.

Fiecare curs include câte un modul de pregătire teoretică și un modul de pregătire practică, la absolvirea cărora participanții vor obține certificate de calificare profesională recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și de Ministerul Educației și însoțite de anexe în care sunt precizate competențele profesionale dobândite.

Condiții obligatorii de înscriere: 12 clase absolvite cu diplomă de bacalaureat pentru cursul de Arhivar și minim 10 clase absolvite (cu diplomă/certificat de absolvire) pentru cursul de Legător manual.

Cursul de “Arhivar” se va desfășura în perioada 16.02.2018 - 04.03.2018 la Liceul Teoretic “Pavel Dan” din Câmpia Turzii.

Cursul de “Legător manual (în poligrafie și ateliere speciale)” se va desfășura în perioada 19.02.2018 - 20.02.2018 la Arhivatorul, în localitatea Luncani, județul Cluj.

Pentru ambele cursuri, examinarea finală va avea loc in data de 4 martie 2018, urmând ca după această dată să se facă și angajările în cadrul companiei.

Pentru detalii suplimentare și înscrieri vă rugăm să accesați https://arhivatorul.ro/cariere/  sau să trimiteți CV-ul la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. până la data de 11.02.2018. Persoanele selectate pentru participarea la curs vor fi contactate telefonic pana la data de 14.02.2018.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS