Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

În atenţia fermierilor din Câmpia Turzii şi zonele limitrofe, APIA informează

Actualitate
Tools
Typography

Agenția de Plăți și Intervenție Pentru Agricultură (A.P.I.A)-Centrul Județean Cluj, invită toți fermierii din Câmpia Turzii și zonele limitrofe să participe la “Campania de informare referitoare la depunerea cererilor unice de plată A.P.I.A 2018 “.

Aceasta se va desfășura la Palatul Cultural “Ionel Floașiu” din Municipiul Câmpia Turzii-Sala de spectacole “ Mircea Mihășan“ , în data de 13 februarie 2018, ora 10.00.

Obiectivul general al campaniei îl reprezintă informarea fermierilor cu privire la fondurile europene și naționale destinate schemelor de plăți directe în anul 2018, precum și modalitatea de accesare a acestora.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS