Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Cristian Matei şi Cezar Ouatu “se bat” pe zilele de naştere | VIDEO

Actualitate
Tools
Typography

Conferinţa de presă susținută de cei care s-au implicat în organizarea uneia dintre semifinalele Eurovision România în Salina Turda a avut şi momente mai amuzante.

Astfel, când Cezar Ouatu spunea că mai este o finală pe 18 februarie la Sighişoara după care urmează finala pe 25 februarie la Bucureşti, se poate auzi foarte clar cum Cristian Matei (primarul municipiului Turda) îi spune Doinei Gradea (director general interimar al TVR) că “finala-i de ziua mea”.

Doina Gradea nu pierde ocazia şi preia informaţia pe care o rosteşte la microfon: “Deci aş dori să mai adaug că finala este de ziua domnului primar, pe 25. Domnu’ primar trebuie să sărbătoriţi împreună cu noi...”, moment la care, mai în glumă, mai în serios, Cezar Ouatu nu se abţine şi intervine: “Păi staţi puţin, că am şi eu o problemă...”

După ce Diana Dumitrescu - cea împreună cu care Cezar prezintă spectacolul - spunea “Ştim, ştim că la Sighişoara e ziua ta”, Ceza Ouatu explică: “Dacă tot sărbătorim zilele de naştere, pe 18 sunt pe scenă”, prezentatorul supralicitând spre amuzamentul tuturor: “aşa că, doamna Gradea, chiar vreau să mi se organizeze ceva frumos... Deci eu prezint ultima semifinală la Sighişoara chiar de ziua mea...”.

“Corect!” îl aproba, amuzat, primarul Cristian Matei pe Ceza Ouatu, în timp ce Diana Dumitrescu îl consola pe prezentator: “Dacă-ţi organizăm petrecere-surpriză o să fi surprins, nu?”.

Momentul poate fi vizionat şi în înregistrarea-document de mai jos, începând cu minutul 12:50.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS