Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Sun, Mar
130 New Articles

Ardelenii merg la Chișinău pentru Unire

Actualitate
Typography

La 100 de ani la unirea Basarabiei cu România, ardelenii sunt chemați în capitala Republicii Moldovei pentru Marea Adunare Centenară” din Chișinău, în data de 25 martie, împreună cu toată suflarea din Basarabia.

Alianța pentru Centenar organizează o excursie în Republica Moldova, unde cei prezenți vor putea fi alături de cei care scriu istoria României. Astfel, vineri – 23 martie, deplasarea se va face cu o cursă specială de autocar cu plecare la orele 19:00 de la Casa Învățătorului (vizavi de stația Piața Cipariu) din municipiul Cluj-Napoca, iar sâmbătă dimineață vom ajunge la destinație în Chișinău.

Duminică, 25 martie de la ora 12:00 are loc Marșul Centenarului la care sunt așteptate să participe circa 100.000 de persoane. Până seara va fi program liber de vizitare și de cumpărături, iar în jurul orei 20:00 se va pleca înapoi spre Cluj-Napoca. Prețul acestei excursii este de 130 RON, sumă care include atât transportul, cât și o noapte de cazare.

Pentru înscrieri și alte detalii, cei interesați să participe sunt rugați să contacteze organizatorii:

Aron Dumitrescu: 0729 342 054

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS