Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

O nouă acțiune de curățenie CAA în Parcul Central organizată în cadrul proiectului de responsabilitate socială “Adoptă un spațiu verde!”

Actualitate
Tools
Typography

Vineri, 20 aprilie 2018, Compania de Apă Arieș a organizat o nouă acțiune de curățenie în Parcul Central/Tineretului în cadrul proiectului de responsabilitate socială ,,Adoptă un spațiu verde!’’, proiect ce are la bază intenția Primăriei Turda de a colabora cu diverși agenți economici/instituții  pentru ca spațiile verzi din intravilanul municipiului Turda să corespundă standardelor de peisagistică urbană europeană.

Compania de Apă Arieș a ,,adoptat’’ Parcul Central pentru ca locuitorii orașului să se poată bucura de un parc mai curat și frumos! În primăvara anului 2017 CAA dotat parcul cu un număr de 45 de băncuțe și 45 pubele noi, iar ulterior a organizat periodic acțiuni de curațenie/igienizare și reparații. La acțiunea de astăzi au participat peste 80 de voluntari, angajați ai companiei care au desfășurat diferite activități cum ar fi colectarea resturilor vegetale și deșeurilor, măturarea aleilor și spațiilor de joacă pentru copii sau văruirea arborilor.

CAA își menține consecvența în desfășurarea de activități de responsabilitate socială, prin inițierea, implicarea și implementarea periodică a proiectelor din domenii variate cum ar fi educație, protecția mediului, sport, sănătate sau cultură. Dezvoltarea de programe de implicare socială, întreprinderea de acțiuni de solidaritate și care vizează protecţia mediului, prezervarea resurselor de apă sau acțiunile cu caracter social sunt componente de bază ale politicii de responsabilitate socială a societății noastre iar prin intermediul acestora, cum este și implicarea în proiectul „Adoptă un spațiu verde!", ne propunem să contribuim la o viață mai bună a comunității locale.

Serviciul Comunicare/PR

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS