Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Lucrări de întreținere și asfaltare pe drumul județean ce duce la Aeroportul militar de la Luna

Actualitate
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj anunță participanții la trafic și locuitorii din zonă că pe drumul județean DJ 150A, pe sectorul cuprins între drumul național DN 15 și Aeroportul militar din localitatea Luna au demarat și se află în plină derulare lucrări de întreținere care se vor finaliza prin așternerea de covor asfaltic.

Îmbunătățirea infrastructurii acestui drum județean are o importanță aparte având în vedere faptul că Aeroportul militar din localitatea Luna reprezintă un obiectiv strategic, utilizat inclusiv în operațiuni cu participare NATO” a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Lucrările vizează un tronson de drum în lungime de 2,6 kilometri, între kilometrul 0+000 și kilometrul 2+600. Până în această fază a lucrărilor a fost deja asfaltat un sector de drum în lungime de aproximativ 1,5 kilometri, pe ambele sensuri de circulație, după ce, în prealabil, au fost executate lucrări pregătitoare constând în plombări cu beton asfaltic și burdușiri.

Pentru finalizarea completă a proiectului urmează să se execute și lucrări de aducere la profil și completare a acostamentelor, de curățare a șanțurilor și rigolelor și de desfundare a podețelor.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS