Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean 151C Tritenii de Jos – limită cu județul Mureș

Actualitate
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de asfaltare pe drumul județean DJ 151C Tritenii de Jos - limită cu județul Mureș.

Finalizarea lucrărilor de asfaltare are o importanță aparte întrucât acest drum județean face legătura între cel mai important oraș din zonă, Câmpia Turzii, și județul Mureș, îndeplinind astfel un rol esențial în dezvoltarea economico-socială a acestei întregi părți a județului”, a precizat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Investiția a vizat un tronson de drum în lungime totală de 10,2 kilometri, de la kilometrul 12+500 până la kilometrul 22+700. De mare complexitate, lucrările executate în profunzimea drumului au vizat reabilitarea căii de rulare începând de la fundație și terminând cu așternerea de covor asfaltic în două straturi – binder și strat de uzură, cu inserție de material geocompozit.

În prezent se află în plină desfășurare lucrările de realizare a șanțurilor betonate, pentru finalizarea completă a proiectului urmând a se executa lucrări la acostamente, șanțuri și podețe, marcaje și semnalizare rutieră.

În prealabil, în baza acestui amplu proiect, au fost executate casete pentru lărgirea căii de rulare existente până la șase metri și s-a realizat fundația prin așternerea unui strat de piatră, cu cilindrare.

Biroul de presă
7 iunie 2018

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS