Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Intervenţie de urgenţă pe drumul judeţean 107P Gilău - Mărişel în urma căderilor de pietre de pe versanţi

Actualitate
Tools
Typography

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul după-amiezei zilei de duminică, 17 iunie 2018, pe drumul judeţean DJ 107P Gilău - Mărişel a fost înregistrată o situaţie de urgenţă.

Aceasta a fost cauzată de precipitaţiile abundente căzute la sfârşitul săptămânii trecute, în urma cărora au avut loc căderi de pietre de pe versanţi, fiind, astfel, îngreunată circulaţia rutieră.

În acest context, două sectoare situate pe acest drum judeţean, în zona kilometrului 10 şi a kilometrului 14, au fost afectate de căderi de pietre de pe versanţii stâncoşi aflaţi în vecinătatea carosabilului.

Urmare a acestui fapt, în cursul zilei de duminică, o echipă de intervenţie a Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat din cadrul Consiliului Judeţean a acţionat în regim de urgenţă în vederea marcării cu balize de semnalizare rutieră a zonelor afectate iar în cursul acestei dimineţi o altă echipă a acţionat în vederea degajării efective a căii de rulare.

Acţiunea a fost finalizată cu succes cu ajutorul unui buldoexcavator, astfel că circulaţie rutieră a revenit la parametri normali.

Biroul de presă
18 iunie 2018

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS