Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Au demarat lucrările pe drumul județean 103T Feleacu – Pârtia de schi Feleacu

Actualitate
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj a demarat o serie de lucrări de întreținere pe drumul județean 103T Feleacu – Pârtia de schi Feleacu, lucrări ce se vor finaliza cu așternerea unui covor asfaltic pe toată lungimea drumului.

„Importanța îmbunătățirii infrastructurii acestui drum județean e dată de faptul că, în acest fel, asigurăm un acces rapid și sigur al locuitorilor din zonă la drumul național DN 1, pe direcțiile Cluj-Napoca și Turda. Totodată, vor avea de câștigat și iubitorii sporturilor de iarnă care doresc să schieze pe pârtia cea mai apropiată de Cluj-Napoca”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

În această fază se execută lucrări pregătitoare în vederea asfaltării constând în burduşiri şi plombări cu beton asfaltic.

După așternerea covorului asfaltic, pentru finalizarea totală a lucrărilor, se va mai realiza aducerea la profil a acostamentelor, completarea acostamentelor, curăţarea şanţurilor şi rigolelor şi cosirea vegetaţiei din vecinătatea carosabilului.

Biroul de presă
21 iunie 2018

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS