Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Sun, Mar
130 New Articles

Primăria Municipiului Turda se alătură campaniei “Let’s Do It, Romania!” și dă startul celei mai ample campanii de ecologizare din Turda!

Actualitate
Typography

Vino alături de noi la Ziua Mondială a Curățeniei! În data de 15 septembrie 2018 vom da startul celui mai mare eveniment dedicat ecologizării, alături de partenerii noștri, prin proiectul “Let’s Do It, Romania!”. Toți cei care doresc să participe la acțiunea de ecologizare din cadrul Zilei Mondiale a Curățeniei sunt așteptați să se înscrie la următorul link:  https://membership.letsdoitromania.ro/registration-points 

Toți cei care s-au înscris sunt așteptați sâmbătă, 15 septembrie, la ora 09.00, în fața Primăriei Municipiului Turda, la punctul de înregistrare, unde vor fi repartizați pe echipe, vor fi instruiți și vor primi materiale, în limita stocului disponibil (saci și mănuși).

Locurile de desfășurare ale acțiunii sunt: zona Băilor Sărate, Salina Turda, Ștrand Durgău, zona malurilor Arieșului, strada 22 Decembrie, strada Săndulești, zona Stadionului Municipal și parcurile din oraș.

După înregistrare și repartizarea pe zone, participanții se vor deplasa la locație. Elevii care participă vor avea puse la dispoziție autobuze care îi vor duce la locațiile stabilite și îi vor transporta înapoi în Parcul Central.

Între orele 09.00 – 12.00, în Parcul Central vor avea loc diverse acțiuni dedicate copiilor și părinților. Aceștia vor avea parte de mișcare în aer liber și jocuri cu implicare didactică. Copiii vor învăța pașii corecți de colectare a deșeurilor, vor participa la demonstrații interactive de prim ajutor și vor învăța despre periajul dinților și igiena personală. De asemenea, echipa de Tae-Bo Turda va prezenta un program de aerobic la care se pot alătura toți cei prezenți.

Vă așteptăm!

#worldcleanupday #letsdoitromania!

Biroul de Presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS