Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Workshop internaţional de clasificare a solurilor

Actualitate
Tools
Typography

Firma Agroturdean alături de Oficiul Judeţean Pentru Studii Pedologice Şi Agrochimice Cluj vă invită marți, 18 septembrie, de la ora 13.00 la workshopul internațional de clasificare a solurilor ediția 2018.  Evenimentul este un simpozion științific la care participă 56 de cercetători în pedologie și agricultură,  din 24 de țări.

International Field Workshop Soil Classification este un eveniment care oferă o imagine a diversității tipurilor de sol din Transilvania.   Veți avea ocazia să asistați la proceduri de clasificare a solurilor și la metodele de evaluare ale acestora.

Workshopul va avea loc la ferma Agroturdean, din localitatea Bădeni, pe partea dreaptă a șoselei DN1/E81, la ieșirea din Turda, pe direcția Alba Iulia. Locația evenimentului este vizibilă din șosea, iar coordonatele aproximative sunt  DN1 46.504641, 23.777002 .

Ing. Emil TURDEAN

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS