Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Tinerii penticostali turdeni fac un apel pentru participarea la vot

Actualitate
Tools
Typography

Tinerii din Biserica Penticostală Turda fac un apel către cetăţenii turdeni, dar nu numai, să participe şi să voteze la referendumul care are loc în 6-7 octombrie, referendum prin care se doreşte modificarea Constituţiei.

Astfel, spre mass-media locală a fost transmis un flyer care conţine apelul făcut de tinerii penticostali turdeni.

Demersul reprezintă modalitatea tinerilor penticostali de a reaminti că referendumul reprezintă posibilitatea ca cetăţenii să îşi exprime opţiunea ca, prin Constituţie, familia să fie recunoscută ca fiind uniunea dintre un bărbat şi o femeie, dreptul şi îndatorirea părinţilor fiind să asigure creşterea şi educaţia copiilor.

E o şansă istorică pentru noi şi generaţiile viitoare” mai spun tinerii penticostali în apelul lor în care continuă îndemnul cu “Veniţi şi votaţi potrivit conştiinţei, dar pentru binele naţiunii şi al copiilor noştri ne-am bucura dacă votul ar fi DA”, apelul tinerilor penticostali încheindu-se cu “Dumnezeu să vă binecuvânteze familia!”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS