Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Atenţie! Toţi pasagerii să poarte centuri de siguranţă! Poliţia verifică!

Actualitate
Tools
Typography

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj, în această perioadă poliţiştii rutieri verifică folosirea centurilor de siguranţă de către toţi pasagerii din vehicul. Acţiunea se numeşte SEATBELT.

Iată ce conţine, mai exact, comunicatul IPJ Cluj:

Până în 17 martie a.c., poliţiştii rutieri desfăşoară acţiuni pentru impunerea folosirii centurii de siguranţă de către toţi ocupanţii locurilor din autoturisme, în cadrul acţiunii SEATBELT.politia rutiera control centura

Acțiunea, coordonată de Serviciul Rutier, se desfășoară în tot judetul, pe drumurile publice, polițiștii rutieri fiind în teren, pentru aplicarea măsurilor legale în caz de nerespectare a legislației în domeniu.

IPJ Cluj

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS