Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Wed, Apr
106 New Articles

TURDA, 25 martie: Întrerupere furnizare apă potabilă și furnizare apă potabilă cu presiune redusă. Vezi de ce şi pe ce străzi!

Actualitate
Tools
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 25.03.2019, între orele 08.00 - 14.00, în municipiul Turda. Sunt afectate imobilele situate în cartierul Micro 2, cartierul Micro 3 și cartierul Poiana.

De asemenea, apa va fi furnizată cu presiune redusă către imobilele situate pe partea dreaptă a străzii Calea Victoriei (sens de mers către Câmpia Turzii) de la intersecția cu str. Fabricii până la intersecția cu str. Mihai Viteazu.  

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de înlocuire branșament pe strada Tineretului nr.1 Bl.D20 și remediere avarie rețea distribuție intersecție strada Tineretului și Macilor.

Vă rugăm să vă faceti rezerve de apă din timp. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS