Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

One TV Turda - 4.000 lei lunar pentru servicii video prestate pentru Consiliul Local Campia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

4.000 de lei lunar, fără TVA, este valoarea serviciilor video prestate de societatea Turda TV către Consiliul Local Câmpia Turzii. Hotărârea a fost luată joi, de către membrii forului deliberativ local al municipiului în şedinţă ordinară.

Potrivit referatului care însoţea proiectul de hotărâre aprobat de consilierii locali, contractul care exista între Turda TV şi Primăria Câmpia Turzii a expirat la data de 31 martie 2013, în vechiul contract serviciile prestate lunar de către societate având o contravaloare de 5.000 de lei, tot fără TVA.
Oferta de preţ a societăţii Turda TV a fost transmisă prin cererea 4931 din 13 februarie 2013 şi se referea la următoarele servicii:
- înregistrarea şedinţelor ordinare şi extraordinare ale consiliului local
- transmiterea integrală a şedinţelor pe postul local de televiziune ONE TV la ore de maximă audienţă
- transpunerea în format digital şi predarea la secretariatul consiliului local a înregistrărilor în vederea arhivării
- înregistrarea şi transmiterea pe postul local de televiziune, la ore de maximă audienţă, a altor evenimente legate de activitatea consiliului local.
În proiectul de hotărâre supus aprobării consilierilor locali de la Câmpia Turzii, primele două articole sunt:

Art.1
Se aprobă înregistraea şi transmiterea pe postul local de televiziune ONE TV a şedinţelor Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii.
Art.2
(1) Înregistrarea şedinţelor Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii şi transmiterea integrală a acestora pe postul local de televiziune ONE TV la ore de maximă audienţă se va face de către S.C. TURDA TV S.R.L..
(2) S.C. TURDA TV S.R.L. , va transpune în format digital înregistrările şi le va preda în vederea arhivării, va înregistra şi va transmite pe postul local de televiziune, la ore de maximă audienţă evenimente legate de activitatea consiliului local.

Cu alte cuvinte, deşi în referat se aminteşte de alte "evenimente legate de activitatea Consiliului Local", aceste "alte evenimente" apar abia la cel de-al doilea alineat al celui de-al doilea articol al proiectului de hotărâre supus aprobării consilierilor locali de la Câmpia Turzii.
Poate şi de aceea, consilierul PP-DD Vasile Tot a simţit nevoia să intervină în şedinţă pentru a preciza că "anumite activităţi să le aibă în vedere prestatorul de servicii pentru a putea fi făcute publice", adică amendamentul care se dorea a fi introdus ar fi sunat, din perspectiva consilierului PP-DD cam aşa: "prestatorul de servicii va înregistra şi va transmite întreaga activitate a Consiliului Local Câmpia Turzii, în cadrul aceluiaşi contract".
Pe de altă parte, din partea PD-L a venit un alt amendament, prin vocea consilierului Cristian Haiduc, care a intervenit cu "aş vrea să suplimentez la acest amendament câteva cuvinte care au fost discutate în şedinţa de comisie şi s-a ajuns la consens şi am înţeles că se practică şi ar fi bine să fie notat", consilierul PD-L considerând că ar fi bine să se noteze că prestatorul "va pune la dispoziţie gratuit agenţiilor care fac promovare locală în mediul online".
Întrebat, totuşi, cum sună amendamentul său, Cristian Haiduc a fost mai hotărât: "şi va pune la dispoziţie cu titlu gratuit tuturor solicitanţilor care distribuie aceste materiale în mediul online", explicaţia lui Haiduc fiind: "pentru că sunt foarte mulţi care se uită pe internet şi acolo şi rămâne înregistrat şi pot oricând să urmărească o şedinţă de Consiliu Local sau un material care are legătură cu Consiliul Local".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS