Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Radu Hanga: „In cazul incubatorului de afaceri s-a pus caruta inaintea cailor”

Administraţie
Tools
Typography

În opinia primarului de la Câmpia Turzii, construirea unei clădiri care să aibă destinaţia de incubator de afaceri nu a fost oportună la momentul la care ea s-a realizat.

"Incubatorul a început cu construcţia clădirii. Trebuia să înceapă cu activităţi care intră în criză de spaţiu", spunea Radu Hanga în cadrul conferinţei de presă organizate pe 5 iunie la Câmpia Turzii, apreciind că "incubatorul e partea materială a afacerilor - se asigură condiţii materiale - dar mai trebuie să se găsească şi amatorii, cel care are o idee în cap şi la care singurul lucru care îi lipseşte e o încăpere cu un calculator".
Primarul Câmpiei Turzii a amintit şi de un control care a existat la incubatorul de afaceri unde s-a pus problema de ce s-a construit incubatorul. Astfel, Radu Hanga spunea că se puteau găsi spaţii în oraş care să fie reabilitate şi care să găzduiască incubatorul de afaceri, exemplul concret dat în acest sens fiind "blocul de la liceul industrial, care era în picioare, care e cu geamuri sparte" şi "în loc să se cheltuie 28 de miliarde ca să se facă o clădire nouă acolo, se putea reabilita blocul şi era spaţiu pentru firme mai mult decât în incubator".
Viceprimarul Câmpiei Turzii, Dorin Lojigan, preciza că din cele 24 de birouri existente în incubator, 16 ar fi contractate de firme, dar că Primăria este doar proprietarul clădirii şi nu administratorul acesteia ori al activităţii care se desfăşoară în clădire. În plus, Radu Hanga vorbea şi de lucrări executate prost - există infiltraţii de apă şi problemele trebuie remediate - dar că lucrarea ar fi încă în garanţie.
"Trebuia luat pas cu pas. Pe măsură ce apărea necesitatea se găsea şi soluţia... S-a făcut clădirea, clădirea există, asta este. Noi mai avem ceva remedieri de făcut pentru că mai sunt nişte probleme de calitate dar e în garanţie, în rest vă spun sincer că eu aş dori să văd acolo în parcare plin de maşini, foială, unul să intre, altul să iasă...", mai spunea primarul Câmpiei Turzii.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS