Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Sorin Porumb si Simina Sipos, noii membri in AGA la Compania de Salubritate Si Domeniul Public

Administraţie
Tools
Typography

Sever Mischian şi Isac Tudorache Ionel şi-au dat demisia din funcţiile de membri pe care le ocupau în AGA la Compania de Salubritate Câmpia Turzii, respectiv AGA la SC domeniul public Câmpia Turzii.

Consiliul Local Câmpia Turzii a luat act de cele două demisii şi s-au făcut propuneri pentru noi membri în cele două AGA. Pentru Compania de Salubritate au fost două propuneri: Sorin Porumb (propunere făcută de consilierul local Samoilă Gal) şi Liviu Dolha (propunere făcută de consilierul local Cristian Haiduc), în timp ce pentru AGA de la Domeniul Public a fost doar o singură propunere, cea făcută de consilierul local Samoilă Gal: Simina Şipoş.
Consilierii au trecut la vot. În AGA de la Compania de Salubritate a fost ales Sorin Porumb, cu un număr de 10 voturi pentru şi 6 voturi împotrivă, Liviu Dolha obţinând 10 voturi împotrivă şi doar 6 pentru.
La Domeniuşl Public, existând doar o singură propunere, lucrurile au fost mai simple. Simina Şipoş a obţinut 13 voturi pentru şi două împotrivă iar consilierul local Ioan Varodi s-a abţinut de la vot.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS